Florarii Online Pitesti

Cum Cumpar?

Cumparatorul poate efectua comenzi prin adaugarea produsului/lproduselor in cosul de cumparaturi urmand apoi pasii in care va selecta modalitatea de plata si va introduce detaliile de contact si de livrare. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi in lipsa finalizarii comenzii nu atrage dupa sine inregistratrarea unei comenzi.

Dupa finalizare, detaliile comenzii se pot verifica in sectiunea comenzi din contul de utilizator de pe site-ul nostru (in cazul in care v-ati creat un cont).

Prin finalizarea comenzii cumparatorul agreaza ca toate datele furnizate, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate.

Cum Platesc?

Plata prin card bancar (online, prin intermediul internetului)

Cea mai populara metoda de plată, preferată de peste 80% din cumpărătorii noştri. Simplu si rapid, acest mod de plata va ofera posibilitatea de a cumpara pe www.florariilegardenia.ro in deplina siguranta prin serviciul PayPall sau MobilPay.  

Plata prin transfer bancar

Selectati optiunea de plata Transfer Bancar. Plata o veti efectua în avans în contul nostru bancar afisat. Ulterior, in urma incasarii platii si pe baza comenzii dumneavoastra se va genera factura fiscala.

Acest tip de tranzactie fara trimiterea pe mail a dovezii de plata, poate intarzia livrarea comenzii cu cel putin 3 zile lucratoare.

Plata la livrare

Platiţi produsele la livrarea produselor cumparate.

Despre Livrare

Transportul este gratuit pe raza orasului Pitesti. In functie de distanta catre o alta localitate invecinata cu orasul Pitesti, taxa de transport este de la 50 RON, indiferent de valoarea comenzii.

Livrarea florilor se face cu autoturisme speciale ori in regim de taxi datorita specificului acestora. Florile sunt produse care nu pot fi transportate prin serviciul de curierat deoarece in urma manipularii produsele comandate de dumneavoastra pot prezenta deteriorari majore.

Termeni Si Conditii

Incheierea contractului de vanzare – Comanda facuta de cumparator este un act cu efecte juridice, sub conditia confirmarii si acceptarii comenzii de catre vanzator.

Din momentul acceptarii comenzii de catre vanzator si receptionarii acceptarii comenzii de catre cumparator intre parti este incheiat un contract generator de drepturi si obligatii in sarcina ambelor parti, care sunt parte integranta din acest contract.

Termeni si conditii – intelegerea contractuala dintre vanzator si cumparator. Cumparatorul accepta termenii in care este incheiat contractul la momentul transmiterii comenzii, comanda care genereaza efecte juridice de la momentul incheierii contractului de vanzare prin confirmarea si acceptarea comenzii de catre vanzator. Cumparatorul se obliga sa ia la cunostinta prezentele conditii, conditii pe care se considera ca le-a acceptat din momentul transmiterii comenzii catre vanzator.

Dreptul de retragere.
Aveţi dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile.

Perioada de retragere expira după 14 zile incepand de la ziua:

– la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, in posesia fizica a produselor,

– la care intraţi dumneavoastra sau o parte terta, in posesia fizica a ultimului produs, in cazul in care ati comnadat bunuri multiple printr-o singura comanda si acestea au fost livrate separate

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaraţie, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta sau e-mail la adresa indicata in sectiunea “Contact” (partea dreapta jos a site-ului) a prezentului site-web, sectiune care face parte intergranta din termenii si conditiile prezente.

In acelasi scop, puteti transmite la adresele indicate in sectiunea “Contact” a prezentului site urmatorul formular de retragere:

Formular de retragere

Catre: A.C.A. ALIS & CRIS & ADI SRL, Str Exercitiu bl.d15, sc. C, etj. 4, ap. 10, Pitesti, Arges, Romania, Tel: 0721 262 678 / 0721 252 598, Email: [email protected]

Va informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor la vanzarea urmatoarelor produse:

Produsele au fost comandate la data:
Numele cumparatorului:
Adresa cumparatorului:
Semnatura consumatorului (doar in cazul in care acest formular este notificat pe hartie):
Data:

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

Daca va retrageti, vom rambursa suma, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare prin transfer bancar (cumparatorul trebuie sa precizeze un cont IBAN in RON, compus din 24 de caractere);. De asemenea sunteti de acord cu faptul ca putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsul/produsele.

Rambursare sumei se va face doar daca produsul/produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile, in aceeasi stare in care acestea s-au aflat in ziua achizitiei.

De asemenea sunteti de acord sa suportati costul direct al returnarii produsului/produselor si sunteti responsabil pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari si care pot afecta calitatatea produsului/produselor.

Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, adica sa nu prezinte sub nici o forma semne de deteriorare.
In functie de starea produsului returnat, se va decide daca rambursarea poate fi acceptata.

×
×

Cart